• Prosjekter

Boliger til salgs

Norbolig kan tilby et bredt utvalg av leiligheter og tomter for enebolig. Vi har også rekkehus under oppføring nå. Ønsker du prospekt eller et møte, ta kontakt med oss

Østly - Moderne leiligheter nært Rørvik sentrum
Trygge oppvekstvilkår i nytt nabolag med skole, barnehage, idrettsanlegg og lysløype like utenfor døra

2 700 000 — 3 500 000 kr
Rørvik, Norge
Havblikk - attraktive rekkehusleiligheter
På Sjøhaugen boligfelt bygges nå Viknas råeste rekkehus. I fremste rekke mot Nærøysundet kan du nå skaffe deg din drømmebolig, og nyte morgenkaffen med en uslåelig soloppgang fra sommeren 2019.

4 590 000 — 4 590 000 kr
Rørvik, Norge
Bolig på Marøya
På Marøya kan du nå få kjøpt tomt for enebolig med utsikt over leia og mot Rørvik. Benytt denne unike muligheten til å skaffe deg en enestående boligtomt

0 — 0 kr
Marøya, Rørvik, Norge
Bolig På Ottersøy
På Knuthaugen på Ottersøya planlegger Norbolig As boliger. Dette er i et tidlig stadium og kan bli både leiligheter og rekkehus. Boligene får en idyllisk beliggenhet med utmerkede solforhold. Ta kontakt med oss i dag om du kunne tenke deg å bo her.

0 — 0 kr
Ottersøya, Nærøy, Norge
Vågen
I øvre Brekka på Kolvereid planlegger Norbolig rekkehus. De blir over 3 etasjer,og har store vinduer mot Kolvereidvågen slik at du kan nyte utsikten utover fjell og hav. Sentrumsnær beliggenhet med gåavstand til idrettsbane, skole og butikker.

0 — 0 kr
Kolvereid, Norge