Sted
Marøya, Rørvik, Norge
Innflytting
Ingen
2024
Pris fra kr
6890000
-
8990000
NOK
Ledige boliger
10
Sjøkammen Enebolig på Marøya

På Marøya kommer det nå for salg eneboliger på tomteområdet med panoramautsikt mot leia. Her kommer det boliger med attraktiv beliggenhet på solrike tomter. Tomtene har en god størrelse som gir plass til lek og hygge.

Har du lyst til å kjøpe tomt her, men vil bestemme helt hvordan din nye bolig skal bli selv, så vil vi gjerne være med på å finne en løsning også på det

I dette nye og moderne boligområdet, vil det bli gode og trafikksikre løsninger både for motoriserte og myke trafikanter.

Det er planlagt gode store grøntområder, som gir luft mellom boligene. Det blir også plass til parker med muligheter for uteaktiviteter for både små og store.

Det er tomt for barnehage i umiddelbar nærhet til boligene.


Ved å velge ny bolig foran brukt får du mange fordeler.  Noen av disse fordelene er:

 • En ny bolig fordrer mindre vedlikehold slik at du kan bruke din energi på andre ting
 • Nye boliger blir bygget etter de nyeste byggestandardene og følger strenge forskriftskrav om teknisk anlegg, våtrom, brannsikring, isolasjon, oppbevaringsplass, miljø og materialer.
 • Å ha muligheten til å påvirke hvordan den fremtidige boligen din skal se ut og oppleves er en stor fordel med å velge nybygg. Du kan blant annet velge hvordan ditt kjøkken skal bli, hvilken farge du skal ha på vegger, hvilke fliser du vil ha på badet og hvilket gulv du vil ha
 • Du får boligen til fastpris og du unngår dermed stressende budrunder. Du trenger heller ikke å betale noe når du inngår kontrakt. Hele kjøpesummen belastes først når boligen skal overdras
 • Når du kjøper en helt ny bolig har du en lovfestet garanti på 5 år som sikrer deg utbedring av eventuelle feil og mangler.
 • Norbolig tar også en full gjennomgang av boligen sammen med deg et år etter ferdigstillelse, slik at du får rettet opp i småfeil og mangler.
 • Du får fremtidsrettede energiløsninger - som gir lavere utgifter til strøm/oppvarming
 • Ventilasjonssystemet sørger for god luftsirkulasjon og boligen holder godt på varmen.
 • Du slipper uventede økonomiske overraskelser etter overtakelsen
 • Ved kjøp av bruktbolig må du betale 2,5 prosent i dokumentavgift av hele kjøpesummen, mens ved å bygge nytt betaler du kun samme prosentandel av tomteprisen

Er du interessert i å bosette deg på en plass med stor utvikling? Ta kontakt med oss, enten på kontoret eller på telefon/epost. (se kontaktskjema) 

Benytt denne enestående muligheten til å skaffe deg en eneboligtomt med nøkkelferdig hus

Stille nabolag
Hage
Romslige tomter
Sentral beliggenhet
Flott utsikt

Boliger

I årene som kommer skal det bygges mange boliger på Marøya, og vi presenterer nå vårt prosjekt med totalt 10 eneboliger i Reidar Andersens vei for salg.

Soverom
4
Pris fra
8 990 000 NOK
Les mer

I årene som kommer skal det bygges mange boliger på Marøya, og vi presenterer nå vårt prosjekt med totalt 10 eneboliger i Reidar Andersens vei for salg.

Soverom
4
Pris fra
6 890 000 NOK
Les mer

I årene som kommer skal det bygges mange boliger på Marøya, og vi presenterer nå vårt prosjekt med totalt 10 eneboliger/tomter i Reidar Andersens vei for salg.

Areal
Fra 862m2-1364 m2
Pris fra
862 500 NOK
Les mer

Område

Nærmiljøet

Barnehage

Det er satt av tomt til barnehage i samme område som tomtene.

Turområder

Det er mange fine områder for turer både i marka, på fjellet og til sjøs

Avstander

Det tar 4 minutter og kjøre til Rørvik, 10 minutter til flyplassen og 15 minutter til Kolvereid

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Naust i Ottersøy
  6 naust på selveiertomt like ved småbåthavna i Ottersøy selges nå. Trenger du oppbevaring av båten, litt ekstra lagringsplass eller kanskej et hobbyverksted, da kan kanskje et naust i Ottersøy være noe for deg

  undefined — 690 000 kr
  Ottersøya, Nærøysund, Norge
  forSale
  BRIM - en enhet igjen. Innflyttingsklar
  Like sør for Nærøysundbrua gir vi deg nå muligheten til å realisere boligdrømmen din. Her får du en praktisk planløsning samt egen carport og en fantastisk utsikt.

  3 290 000 — 3 290 000 kr
  Batteriveien, Rørvik, Norge
  forSale
  Leilighet på Marøya
  8 solgt! 8 enheter for salg! På Marøya bygger vi 4 identiske firemannsboliger. Her får du muligheten til å kjøpe en moderne leilighet i det nye boligfeltet. Leilighetene har 2 soverom og en solrik beliggenhet

  3 290 000 — 3 290 000 kr
  Marøya, Rørvik, Norge
  forSale
  Steinberget
  Steinberget blir en del av Rørvik sentrum med alle fasiliteter like i nærheten. Her får du både gode planløsninger og behagelige boforhold Drømmeleiligheten finner du hos oss!

  2 940 000 — 4 690 000 kr
  Rørvik, Norge
  forSale
  Østly - Moderne innflyttingsklare leiligheter nært Rørvik sentrum
  Trygge oppvekstvilkår i nytt nabolag med skole, barnehage, idrettsanlegg og lysløype like utenfor døra

  1 490 000 — kr
  Rørvik, Norge
  forSale
  Tomt i Øvre Brækka
  Tomter eller ferdig hus på tomten til salgs sentralt på Kolvereid. Du får en fantastisk utsikt over Kolvereidvågen fra disse tomtene i Øvre Brækka. Ta kontakt med oss om du kunne tenke deg å bo her

  375 000 — 575 000 kr
  Kolvereid, Norge
  forSale
  Bolig På Ottersøy
  På Knuthaugen på Ottersøya planlegger Norbolig As boliger. Dette er i et tidlig stadium og kan bli både leiligheter og rekkehus. Boligene får en idyllisk beliggenhet med utmerkede solforhold. Ta kontakt med oss i dag om du kunne tenke deg å bo her.

  0 — 0 kr
  Ottersøya, Nærøy, Norge