Sted
Rørvik, Norge
Innflytting
2022
Pris fra kr
2790000
-
3500000
NOK
Ledige boliger
2
Østly - Moderne innflyttingsklare leiligheter nært Rørvik sentrum

Bo enkelt, trygt og godt på Østly. Dette har blitt et fantastisk sted å bo uansett alder og livssituasjon. I en ny bydel på Rørvik, med lek- og friområder like ved bygges nå Østly. Her får du gode planløsninger og meget gode solforhold. Det blir lek, kos og moro i dette nabolaget.


Interiørillustrasjon, ØstlyFørstegangskjøper, nyforelskede, unge som godt voksne, barnefamilier med både små og store barn, drømmeleiligheten finner du hos Norbolig.

Norbolig bygger hjem for fremtiden. Med moderne løsninger sikrer vi et inneklima som er godt å leve med. På vårt prosjekt, Østly er det  bestemt at det skal brukes veggplater fra Huntonitt. Dette er de eneste ferdigmalte veggplatene som er anbefalt av NAAF. I tillegg benyttes laminatgulv . 

På Østly er det prosjektert 3 vedlikeholdsvennlige leilighetsbygg med 12 leiligheter i hvert bygg. Utstrakt bruk av betong og stål, samt vinduer i PVC og royalimpregnert kledning bidrar til en meget solid konstruksjon som fordrer svært lite framtidig vedlikehold.

Størrelsen på leilighetene er på 69 til 95 m2, med to eller tre soverom. Godt gjennomtenkte planløsninger, heis og mulighet for carport sørger for en bolig som er lettvint å bo i.Leilighet 69m2, Østly

Alle leilighetene får en romslig og solrik balkong

Leilighetene ligger i et barnevennlig og solrikt område, kort vei fra Rørvik sentrum.  Det er barnehage, barne- og ungdomsskole, videregående skole samt idrettshall/svømmehall/fotballbane i nærområdet. Lysløypa ligger også like ved. Østly ligger i en ny bydel i Rørvik med nytt og oppgradert gangfelt både til skole, idrettsanlegg og svømmehall.

Prosjekt Østly har egen hjemmeside med boligvelger. 

Her kan du lese mer om prosjektet samt velge bolig gjennom Boligvelgeren

Heis
Mulighet for carport
Flott uteområde
Internett inkludert i felleskostnader
Balkong

Boliger

Leilighetsnummer 0104, 0204 og 0304 i hhv bygg A, B og C

Areal
m2
Soverom
3
Pris fra
NOK
Les mer

Leilighetsnummer 0103, 0203 og 0303 i hhv. bygg A, B og C

Areal
m2
Soverom
2
Pris fra
NOK
Les mer

Leilighetsnummer 0102, 0202 og 0302 i hhv bygg A, B og C

Areal
m2
Soverom
2
Pris fra
NOK
Les mer

Leilighetsnummer 0101, 0201 og 0301 i hhv bygg A, B og C

Areal
m2
Soverom
3
Pris fra
NOK
Les mer

Område

Nærmiljøet

Skole og Barnehage

Her får du både barnehage, barne- og ungdomsskole samt videregående skole i umiddelbar nærhet

Nært hurtigruta og flyplassen

Hurtigruta har daglige anløp fra Rørvik sentrum, og flyplassen har flere daglige avganger

Friluftsliv

Fra Østly er det kort vei både til fjell og fjord. Du kan vandre i fjellet eller på tilrettelagte stier. Du kan fiske eller bare padle rundt i Viknas skjærgård

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Solkollen, KUN 1 IGJEN!
  På trivelige Solkollen planlegger nå Norbolig praktiske rekkehus med en fantastisk plassering. Beliggenheten er meget bra midt mellom sentrum, skoler og fritidsaktiviteter.

  4 190 000 — 4 190 000 kr
  Myrvegen, Rørvik, Norge
  forSale
  BRIM
  Like sør for Nærøysundbrua gir vi deg nå muligheten til å realisere boligdrømmen din. Her får du en praktisk planløsning samt egen carport og en fantastisk utsikt.

  3 190 000 — 3 290 000 kr
  Batteriveien, Rørvik, Norge
  forSale
  Tomt i Øvre Brækka
  Tomter eller ferdig hus på tomten til salgs sentralt på Kolvereid. Du får en fantastisk utsikt over Kolvereidvågen fra disse tomtene i Øvre Brækka. Ta kontakt med oss om du kunne tenke deg å bo her

  375 000 — 575 000 kr
  Kolvereid, Norge
  forSale
  Bolig På Ottersøy
  På Knuthaugen på Ottersøya planlegger Norbolig As boliger. Dette er i et tidlig stadium og kan bli både leiligheter og rekkehus. Boligene får en idyllisk beliggenhet med utmerkede solforhold. Ta kontakt med oss i dag om du kunne tenke deg å bo her.

  0 — 0 kr
  Ottersøya, Nærøy, Norge
  new
  Bolig på Marøya
  På Marøya kommer nå snart for salg boliger med utsikt over leia og mot Rørvik. Benytt denne unike muligheten til å skaffe deg en enestående boligtomt

  0 — 0 kr
  Marøya, Rørvik, Norge