Nyheter, tips og inspirasjon

Tilflytter

Velkommen skal dere være! Du har bestemt deg, du skal flytte til Rørvik. Med arbeid i boks er du klar for å begynne jakten på en plass å bo. Vi i Norbolig har bygget boliger i Rørvik i over 20 år og kjenner plassen godt. Nå er vi i gang med et leilighetsprosjekt som heter Østly. Det er midt i blinken for deg som er tilflytter.

Les mer

Perfekt for familien

I et nytt boligområde på Rørvik bygges nå Østly. Her er det nærhet til alt, og dermed stor trygghet for barna. Skoleveien er kort, det er flere barnehager i området, samt idrettsanlegg og videregående skole.  Her finner du moderne leiligheter med en uslåelig beliggenhet for deg som har barn.

Les mer

Friske hjem

Norbolig bygger hjem for fremtiden. Med moderne løsninger sikrer vi et inneklima som er godt å leve med. På vårt påbegynte prosjekt, Østly er det nå bestemt at det skal brukes veggplater fra Huntonitt. Dette er de eneste ferdigmalte veggplatene som er anbefalt av NAAF.

Les mer

Våre referanseprosjekter

Det har blitt noen hus siden oppstarten i 1996, og her vil vi vise noen av dem. Vi har bygd både store og små leilighetsprosjekter på mange fine tomter. Vi er stadig på utkikk etter gode tomter, og har stort sett en plantegning eller to på skrivebordet til enhver tid. Dette for at vi ønsker å finne de beste lokasjonene, og der vil vi sette opp moderne boliger med gode planløsninger

Les mer

Portalen - Marøya Handelspark

Det skjer store ting i nye Nærøysund kommune. Marøya ligger strategisk til langs Fylkesvei 770 kort vei både fra Rørvik og Kolvereid.  Området har ett stort utviklingspotensial, der det ligger i nærhet til områder i sterk vekst. Næringstomtens beliggenhet er sentrumsnært mot både Rørvik og Kolvereid, samt at pendlertrafikken passerer her.

Les mer