Nyheter, tips og inspirasjon

Oppdatering Marøya

På Marøya er nå flere prosjekter under bygging, og enda flere er under planlegging. Vi gleder oss stort over framdriften og aktiviteten på området. Marøya går nå nye tider i møte med stor utvikling i lokalområdet

Les mer

Steinberget

Vi er i utviklingsfasen for prosjektet Steinberget.  Her planlegger vi 21 lyse og trivelige leiligheter med sentrumsnær beliggenhet. Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og i ulike størrelser. 

Les mer

Bo enkelt, trygt og godt på Østly

I et nytt boligområde på Rørvik har vi bygget prosjektet Østly på tilsammen 36 leiligheter. Her er det nærhet til alt, og dermed stor trygghet for barna. Skoleveien er kort, det er flere barnehager i området, samt idrettsanlegg og videregående skole. Her finner du moderne leiligheter med en uslåelig beliggenhet for deg som har barn.

Les mer

Våre referanseprosjekter

Det har blitt noen hus siden oppstarten i 1996, og her vil vi vise noen av dem. Vi har bygd både store og små leilighetsprosjekter på mange fine tomter. Vi er stadig på utkikk etter gode tomter, og har stort sett en plantegning eller to på skrivebordet til enhver tid. Dette for at vi ønsker å finne de beste lokasjonene for å sette opp moderne boliger med gode planløsninger

Les mer

Friske hjem

Norbolig bygger hjem for fremtiden. Med moderne løsninger sikrer vi et inneklima som er godt å leve med. På vårt  prosjekt, Østly er det bl.a brukt veggplater fra Huntonitt. Dette er de eneste ferdigmalte veggplatene som er anbefalt av NAAF.

Les mer