Vi hjelper deg å virkeliggjøre boligdrømmen

Norbolig As har godt over 20 års erfaring som boligutvikler. Vi gjør hele jobben helt fra å finne riktig tomt til boligen står ferdig og du kan flytte inn.

 Vi bygger leiligheter både som rekkehus og større komplekser. Vi har også mange spennende planer for framtiden, og mange tomter som er aktuelle å bygge på i både i Kolvereid og Rørvik-området.

Finn din neste bolig hos oss

Fra oppstarten i 1996 har vi bygd mange typer boliger, for alle typer mennesker. Vi bygger boliger som passer både den enslige, det nyforelskede paret, barnefamilien og også deg som vil ut av eneboligen og søker en enklere tilværelse.

Vi leter hele tiden etter de beste tomtene, slik at du skal få en god plass å bo på.  Våre boliger er nøye gjennomtenkt. Både eksteriør og interiør går gjennom flere kritiske granskninger før vi bestemmer oss for en løsning som vi mener er optimal.

Vi ønsker å tilby boliger i flere prisklasser, slik at vi har et tilbud både til den som tenker mer nøkternt,  og samtidig skal vi kunne tilby noe til den mer kresne boligkjøperen

Kolvereid Panorma I og II ble oppført av Norbolig As. Prosjektet har moderne leiligheter med en fantastisk utsikt over Kolvereidvågen.

Vi ønsker å befinne oss i forkant av utviklingen. 

Vi bygger boliger for framtiden

Vår virksomhet hviler på kundenes tillit og tiltro. Det har derfor helt siden oppstarten vært er stort fokus på fornøyde kunder. Vi har som mål å strekke oss langt for at din bolig skal bli akkurat slik du ønsker, og skulle det dukke opp ting i etterkant er vi her for å hjelpe deg. 

Din nye bolig skal være en investering for deg, og vil mest sannsynlig øke i verdi, noe som trygger din personlige økonomi

Dette er Norboligs første prosjekt fra oppstarten i 1996. 

Fremtidsrettede boliger er energieffektive. Vi jobber kontinuerlig for at alle våre boliger skal kreve mindre energi, og finne løsninger som gjør at miljø- og klimamessige fotavtrykk blir minst mulige.

Fremtidsrettede boliger er smartere med sikrere, funksjonelle og fremtidsrettede installasjoner. Hos oss kan du selv velge hvor smart din neste bolig blir.

Sjøkanten borettslag ble ferdigstilt i 2018. Her er det 26 leiligheter med høy standard, felles treningsrom og parkeringskjeller