Oppdatering Marøya

Oppdatering Marøya

På Marøya er nå flere prosjekter under bygging, og enda flere er under planlegging. Vi gleder oss stort over framdriften og aktiviteten på området. Marøya går nå nye tider i møte med stor utvikling i lokalområdet

Teknobygget

Man kan nå se at Teknobygget begynner å reise seg på Marøya. Dette bygget skal bli et kraftsentrum for eiendom, bygg, anlegg, økonomi og finans. Inntil 80 personer kan ha sitt daglige virke i bygget på 2700m2 som har en prislapp på 100 millioner. Birger Pedersen AS er totalentreprenør.

Teknobygget tar form. Legg spesielt merke til Kameleon veggplatene som endrer farge ettr hvilken vinkel du ser dem fra.Norbolig skal flytte inn i dette bygget sammen med mange andre som driver i beslektede næringer. Grong Sparebank og Aktiv eiendomsmegling er blant aktørene som legger beslag på noen av de 50% av arealene som allerede er leid ut, og dette uten noen form for markedsføring.

En av grunntankene her er at bygget skal være åpent for alle innenfor bygge- og eiendomsbransjen, også for bedrifter som i utgangspunktet driver i konkurranse med hverandre. Utveksling av erfaringer på tvers av bedrifter er noe forretningsutvikler Steinar Moe mener vil bli nyttig for alle som får sitt daglige virke i Teknobygget. 

For å skape et så godt samarbeidsklima som mulig, er en raus andel av bygningsmassen satt av til fellesarealer i et luftig atrium mellom de to kontorfløyene. Dette atriumet blir hjertet i bygget og en møteplass for alle som jobber her, samt alle som kommer på besøk.

Her finner du de gode samtalene og den beste kaffen fra våren 2024

Ta gjerne en titt på bloggen og sign dere på nyhetsbrev. 

Comfort

Comfort Rørvik og Kolvereid blir en

Engstad rør har nylig overtatt sitt bygg på 1200m2. Her samlokaliseres dagens to butikker til en

I dag er Comfort lokalisert både i Rørvik og på Kolvereid, noe som daglig leder, Dag Engstad, innrømmer har vært en utfordring.

- Det er upraktisk slik vi har det i dag med to butikker i lille Ytre Namdal, sier han.

Nå samlokaliseres butikkene til en stor ny butikk på Marøya, og Engstad tror det vil gi kundene en bedre opplevelse og bedriften bedre arbeidsforhold.

Vi gratulerer Comfort med ny butikk og ønsker dem masse lykke til 

Boliger på Marøya

Vi er nå inne i fasen med å ferdigstille firemannsboligene på Marøya. Første firemannsbolig er klar og overlevert kundeHer har vi bygd leiligheter med en kjempefin planløsning.  Leilighetene har 2 soverom. De får sol på balkongen det meste av dagen, og herfra kan man nyte utsikten over det som skjer i handelsparken

Det er 4 bygg av denne typen ferdigstilt eller under oppføring.  Det gir 16 nye boenheter på Marøya i løpet av 2023/24.

Vi har også nærliggende planer for andre typer boliger på Marøya. Her planlegger vi rekkehus, tomannsboliger og eneboliger. Veldig mange av disse vil få en fantastisk fin utsikt over Nærøysundet mot Rørvik. Solforholdene er meget bra, og tar du kontakt med oss nå har du gode muligheter for å sikre deg en fin tomt samt få mulighet til å påvirke boligens interiør og eksteriør. 

Ta kontakt med oss for en boligprat

Utsikt fra eneboligtomter på Marøya