Sted
Spillumshøgda, Spillum, Norge
Innflytting
Oktober
2022
Pris fra kr
2930000
-
2930000
NOK
Ledige boliger
1
Skogly

Mer enn tak over hodet i 25 år 


Norbolig feirer i 2021 hele 25 år som Ytter-Namdals største boligutbygger. Det begynte litt forsiktig småspent i 1996 med seks leiligheter. Siden den gang har Norbolig realisert over 400 boliger i små og store prosjekter. Vi lanserer nå vårt første prosjekt i Namsos, og gleder oss til å vise dere dette flotte bygget.

Vi har på disse årene lært mye om hvilke boliger folk vil ha, og ikke minst hva som er aller viktigst – nemlig at du er trygg som boligkunde hos oss gjennom hele prosessen. Vi vet at å kjøpe bolig er et økonomisk krafttak, og nettopp derfor er tryggheten viktig. Vi følger deg derfor tett helt fra kontrakten skrives og til reklamasjonsretten utløper etter 5 år. Det er mer enn tak over hodet du kjøper av oss.


Skogly er under oppføring på Spillumshøgda. Bygget har 4 leiligheter der hver leilighet har 2 soverom. Her bor du nært Spillumsmarka med sine mange fine turområder samt lysløype like ved. Veien inn til Namsos sentrum er kort, og det er gang og sykkelvei hele veien. 

Alle leilighetene får vannbåren varme og store vindusflater med utsikt mot skog og dal like ved. Bygget er plassert slik at balkonger ligger skjermet til og det blir lite innsyn. Alle leilighetene har egen carport samt utvendig sportsbod.

Uteområdet leveres ferdig asfaltert, med granittkantstein samt isådd plen


Har du lyst til å høre mer, ikke nøl med å ta kontakt med oss

Store vindusflater
Vannbåren gulvvarme
Solrikt
Carport
Nært turområder

Område

Nærmiljøet

Turområder

Mange turområder samt lysløype like i nærheten

Kollektivtransport

Gode forbindelser med bybuss

Barnevennlig

Prosjektet ligger tilbaketrukket fra trafikk

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Solkollen, KUN 1 IGJEN!
  På trivelige Solkollen planlegger nå Norbolig praktiske rekkehus med en fantastisk plassering. Beliggenheten er meget bra midt mellom sentrum, skoler og fritidsaktiviteter.

  4 190 000 — 4 190 000 kr
  Myrvegen, Rørvik, Norge
  forSale
  BRIM
  Like sør for Nærøysundbrua gir vi deg nå muligheten til å realisere boligdrømmen din. Her får du en praktisk planløsning samt egen carport og en fantastisk utsikt.

  3 190 000 — 3 290 000 kr
  Batteriveien, Rørvik, Norge
  forSale
  Østly - Moderne innflyttingsklare leiligheter nært Rørvik sentrum
  Trygge oppvekstvilkår i nytt nabolag med skole, barnehage, idrettsanlegg og lysløype like utenfor døra

  2 790 000 — 3 500 000 kr
  Rørvik, Norge
  forSale
  Tomt i Øvre Brækka
  Tomter eller ferdig hus på tomten til salgs sentralt på Kolvereid. Du får en fantastisk utsikt over Kolvereidvågen fra disse tomtene i Øvre Brækka. Ta kontakt med oss om du kunne tenke deg å bo her

  375 000 — 575 000 kr
  Kolvereid, Norge
  forSale
  Bolig På Ottersøy
  På Knuthaugen på Ottersøya planlegger Norbolig As boliger. Dette er i et tidlig stadium og kan bli både leiligheter og rekkehus. Boligene får en idyllisk beliggenhet med utmerkede solforhold. Ta kontakt med oss i dag om du kunne tenke deg å bo her.

  0 — 0 kr
  Ottersøya, Nærøy, Norge
  new
  Bolig på Marøya
  På Marøya kommer nå snart for salg boliger med utsikt over leia og mot Rørvik. Benytt denne unike muligheten til å skaffe deg en enestående boligtomt

  0 — 0 kr
  Marøya, Rørvik, Norge