Tilflytter

Velkommen skal dere være! Du har bestemt deg, du skal flytte til Rørvik. Med arbeid i boks er du klar for å begynne jakten på en plass å bo. Vi i Norbolig har bygget boliger i Rørvik i over 20 år og kjenner plassen godt. Nå er vi i gang med et leilighetsprosjekt som heter Østly. Det er midt i blinken for deg som er tilflytter.

 Vi bygger tre identiske bygg med 12 leiligheter per bygg fordelt over tre etasjer. Østly ligger sentrumsnært i Rørvik og har nydelige solforhold. Leilighetene er lyse og fine med et moderne design og veldig gode planløsninger.

Borettslag

Å bo i et borettslag gir deg mange fordeler. Blant annet slipper man å tenke på måking, klipping av gress, vedlikehold av bygg og uteområder.

På Østly tar Tobb seg av det det administrative. Dette gjør det veldig enkelt for beboerne.  

Økonomiske fordeler

Det er bra å bo i borettslag for lommeboken. Den største økonomiske fordelen er at man ikke betaler dokumentavgift som utgjør 2,5% av kjøpesummen på boligen. Felleskostnadene i borettslaget dekker alle kommunale avgifter som for eksempel eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon mm.. Man spare også penger på gode fellesavtaler borettslaget har på Internett og tv/kanalpakker.

Bygget

Østly er bygd særdeles solid. Det er armert betong i horisontale og vertikale i vegger og gulv. Dette gir en rekke fordeler.

1) Sikkerhet – Hver leilighet er en branncelle og er i tillegg utstyrt med sprinkel anlegg. Det er en egen rømningsvei fra tredje etasje ned til bakkeplan på baksiden av bygget.

2) Vedlikehold – Det kreves ekstremt lite vedlikehold på bygget da store deler av ytterveggene på bygget er betong. Vindusrammene og rammen rundt verandadør er i PVC og skal aldri males. Øvrige bygningsdeler er i royal kledning samt metall.

3) Tilgjengelighet – bygget er utstyrt med heis for å gjøre det tilgjengelig for folk i alle aldere. Det er også en stor praktisk bod i svalgangen som følger med leiligheten, perfekt til oppbevaring av sykkel, friluftsliv, julepynt mm.

En herlig blanding

Noe som er med på å gjøre Østly unikt er en herlig blanding av beboere i alle aldre og i ulike livssituasjon. Altså er det et allsidig nabolag med førstegangskjøpere, nyforelskede, godt voksne og barnefamilier med store og små barn. Med det flotte uteområdet som opparbeides blir det rikelig med plass til lek, kos og moro.


Drømmeleiligheten finner du hos oss!