Tid til overs

Drømmer du om å ha tid til overs til å nyte øyeblikkene i hverdagen? Ved å kjøpe ny bolig slipper du mye bekymringer. Du slipper å bekymre deg for dyre oppussinger som krever mye tid og stor kompetanse på mange forskjellige felter. For ikke å snakke om strømregningen som kan bli stor i eldre boliger med mange luftlekkasjer.

Det er et stort steg å begi seg ut i boligmarkedet, og for mange innebærer det mye spenning, mange tanker og bekymringer når man skal avgjøre hva slags bolig man skal kjøpe. Etter handelen sitter man igjen med mange tanker. Har du gjort et godt kjøp, eller er det her skjulte feil og mangler?  

Det er ikke mye som skal til for å knuse boligdrømmen, men noen avgjørelser er tryggere enn andre.

– Å kjøpe ny bolig sikrer deg at du får en bolig som er bygget etter de nyeste kravene, og du har i tillegg 5 års reklamasjonsrett. Alt skal være «på stell» når du flytter inn i en ny bolig fra oss, og skulle det dukke opp et problem - er vi her for å hjelpe deg!

Å kjøpe bolig av Norbolig

Om du velger å kjøpe bolig av oss, vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å oppfylle din boligdrøm. Hos oss kan du velge å kjøpe en prosjektert bolig der du selv får være med å bestemme hvordan sluttresultatet skal bli. På tilvalgsmøter med vår kundekonsulent og samarbeidspartnere kan du selv plukke ut akkurat det du vil ha i din bolig, og føler du deg usikker, har vi kompetansen tilgjengelig for å hjelpe deg i havn.

Ønsker du å kjøpe en fiks ferdig bolig uten å måtte bestemme så mye selv er også det fullt mulig. Våre boliger prosjekteres og bygges med moderne materialer og har overflater som er nøye utvalgt, av god kvalitet og tidsriktige materialer. 

Fordeler med ny bolig

Du kan få en bolig tilpasset deg og dine behov istedet for å bruke år på å tilpasse en eldre bolig

En ny bolig har en langt høyere teknisk standard, noe som innebærer bl.a: Bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sikring mot vannlekkasjer.

Alle boliger trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny bolig vil du ikke ha behov for oppussing eller ekstrainnsats på mange år fremover. Her sparer du både tid og penger. Tid som du kanskje heller vil bruke på dine nære og kjære?

Bedre isolasjon kombinert med varmegjenvinning og moderne styringssystemer gjør at en ny bolig har langt mindre energiforbruk.  Eldre boliger trenger ofte mer vedlikehold og kan også inneholde ubehagelige overraskelser. 

Ved kjøp av ny bolig har du en lovfestet garanti på 5 år, og dermed et langt sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt. Ved kjøp av ny bolig er det Bustadsoppføringsloven som gjelder, mens bruktkjøp reguleres av Avhendingsloven. 

Ved kjøp av ny bolig hos Norbolig avtaler man en pris når handel inngås. Denne prisen forplikter vi oss til å holde, så det blir ingen ubehagelige overraskelser.  Ved kjøp og restaurering av eldre bolig vil man aldri være sikker på hvor den totale prislappen ender.

Ved kjøp av brukt bolig betaler man dokumentavgift på 2,5% til staten som beregnes av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny bolig beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien og ikke hele kjøpesummen. 

Et bredt utvalg av boliger hos Norbolig

Vi i Norbolig har mange nye boliger vi gleder oss til å vise deg. Vi har et stort utvalg i mange prisklasser og har mange planer framover. Her finner du alt fra innflyttingsklare boliger til boliger som fremdeles er på tegnebrettet og som du har stor mulighet til å påvirke utformingen av.  

Innflyttingsklare boliger har vi på Havblikk og på Østly. På Havblikk har vi bygd 6 fantastiske rekkehus med en unik utsikt over Nærøysundet.

Rekkehusene har 3 soverom samt mulighet for et til i toppetasjen. Store panoramavinduer gir deg mulighet til å nyte denne fantastiske utsikten til fulle.

Sjøhaugen boligfelt ligger flott til ved sjøen på sør/vestsiden av Nærøysundbrua i Vikna kommune. Feltet har svært gode solforhold.

Det er regulert 4 lekeplasser og et nærmiljøanlegg samt egen tomt for barnehage ved Sjøhaugen boligfelt. Det er opplyst gang- og sykkelvei til sentrum.
Boligene blir bygget i et rolig nabolag tilbaketrukket fra trafikk. 

Et gjennomtenkt design og en fleksibel planløsning er viktige elementer på disse boenhetene. Boligen går over 3 plan der sokkel inneholder soverom, bad og bod. Hovedplan inneholder stue, kjøkken, vaskerom og toalettrom. Loftrommet prosjekteres som en stor loftstue. Dette rommet vil bli meget fleksibelt og kan gjøres om til et hovedsoverom med f.eks walk-in-closet. 

Østly

I en ny bydel på Rørvik, med lek- og friområder like ved, bygges nå Østly. Her får du gode planløsninger og meget gode solforhold. Det blir lek, kos og moro i dette nabolaget.

Førstegangskjøper, nyforelskede, unge som godt voksne, barnefamilier med både små og store barn, drømmeleiligheten finner du hos oss. 

Østly vil bestå av 3 bygg derav 2 er ferdigstilt, og 1 er under oppføring. Her kan du kjøpe en ferdig leilighet, eller du kan være med på bygg 3, og få bestemme alt selv såfremt du kjøper tidlig nok.

Østly ligger perfekt plassert nært både skole, idrettsanlegg og barnehager. Gode friområder rundt de 3 byggene samt en planlagt park mellom Borettslaget Østly og en ny barnehage under oppføring gjør dette til det perfekte stedet å bo om du har barn som vil leke ute i nabolaget, eller du bare rett og slett liker å slå av en prat med naboen. 

På Østly har du også alle fordeler med å bo i borettslag. Det finnes flere gode boligtyper på markedet, og borettslag er et trygt og smart valg. Mer informasjon om borettslag finner du på TOBB sine nettsider.

Kommende prosjekter

På Knuthaugen i Ottersøy har Norbolig kjøpt 2 tomter, og her har vi planer om å oppføre leiligheter. Leilighetene får 2 soverom.

I tillegg har vi planer for eneboliger og leiligheter på Marøya samt rekkehus på Kolvereid.

I tillegg til det har vi mange ting på gang i nærmeste framtid, så kom gjerne innom for en prat, så får du høre mer. Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg å finne din drømmebolig.