Perfekt for familien

I et nytt boligområde på Rørvik bygges nå Østly. Her er det nærhet til alt, og dermed stor trygghet for barna. Skoleveien er kort, det er flere barnehager i området, samt idrettsanlegg og videregående skole.  Her finner du moderne leiligheter med en uslåelig beliggenhet for deg som har barn.

Beliggenhet

Det er mye snakk om beliggenhet; når man skal prissette en bolig er det en stor faktor i tillegg til boligens størrelse og standard.  Småbarns livet innebærer oftere gåturer i nabolaget, aktivitet på lekeplassen, nødturer til butikken og besøk hos nabobarna. Med barnevognen på slep, er det hakket mer komplisert å komme seg rundt. Derfor er det uten tvil viktig å trives i området man bor! Dette er det lagt stor vekt på på Østly der det bygges park utformet som et sosialt område bak boligene. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom kommunen og Norbolig, og det vil bli kommunalt område etter ferdigstilling.

Illustrasjon av uteområdet ved ØstlyDet er viktig for alle barn å være ute i frisk luft. Her blir det enkel tilgang på lekeplass og friområder. Du kommer til å sette pris på å kunne sitte der med kaffekruset i hånda mens ungene klatrer og koser seg i sola. Etter hvert vil det jo også bli viktig for barnet ditt å kunne leke med andre barn. Da er det veldig fint å bo i et område med flere barnefamilier.

Beliggenheten er urokkelig.

Nærhet til skoler og barnehager

Det er flere barnehager i nærheten av Østly, og det er kort vei til skole for alle alderstrinn. Etterhvert som barna vokser opp og kommer i skolealder, er det enkelt og praktisk å bo i nærheten av skolen.

Praktisk med heis

Det er attraktivt for mange å bo i leilighet i høyden, det er det ingen tvil om. Verre blir det med barnevogn og dobbelt så mange handleposer som vanlig. Å bo oppover i etasjene uten tilgang på heis, er ikke særlig attraktivt for en barnefamilie. Fordelene med heis er mange. Alt blir lettere! Barnevogn, handleposer, sykler, trøtte barn, bagasje til og fra ferie eller besteforeldre som er dårlig til beins.

Unngå oppussing

Livet med barn er mer enn travelt nok. Å male et rom eller legge nye gulv er vel ikke Interiørbilde Østlydet som står høyest på prioriteringslisten – for ikke å snakke om rehabilitering av kjøkken eller bad. Dette er store løft på en bolig, og gjør den nærmest ubeboelig over en lengre periode. Byggeforskriftene stiller strenge krav til private hjem. Spesielt det elektriske anlegget kan få fatale priskonsekvenser dersom det er gammelt eller i ustand.

Svigermor som nabo?

Svigermor har nok et ufortjent dårlig rykte. Ingen er vel så stabil og god barnevakt som nettopp svigermor om man ser bort fra bestefar da. Som nybakte foreldre er det godt å ha nære og kjære i nærheten. Det gir trygghet med kort avstand mellom familiemedlemmene, og terskelen for barnevakt blir lavere. På Østly finnes det leilighet for de godt voksne også. Tenk så kjekt å ha en svigermor i huset når man kommer på at man må på butikken, mens babyen sover. 

Å finne barnevakt på sparket fordi man bråbestemmer seg for kjærestekveld er heller ingen sak om man har tante ved siden av, så kanskje hun også skal bli med på flyttelasset?